* Hot stone Massage

hot_stone_massage

 

HOT STONE MASSAGE BIJ BEAUTYSALON TEUNIE IN BOLSWARD!

Hotstone massage therapie is een geweldige intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de `druk`van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. Na een legging van de hotstones op het lichaam wordt je verder los gemassaseerd met de warmte stenen en olie. Hotstone massage zorgt voor een diepere relaxatie en ontgiftiging.

Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd. De stenen die tijdens deze massagevorm worden gebruikt hebben een temperatuur van ongeveer 45 graden. De stenen die gebruikt worden zijn afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door de eeuwen heen glad gepolijst zijn door wind en water. Er worden grote en kleine stenen gebruikt.

WAT DOET EEN HOT STONE MASSAGE MET JE?

Deze massgetechniek stimuleert de orgaanfunctie en de stofwisseling en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Daarnaast ondersteunt de hotstone massage alle niveaus van healing doordat het de emotionele, mentale en fysieke energieën harmoniseert. Tenslotte is de hotstone massage  geschikt voor iedereen die lekker zijn lichaam wil laten verwennen en wil relaxen.

De hotstone massage bestaat uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte en beweging kan er dieper in het spierweefsel gewerkt worden, wat de massage effectiever maakt. De hotstone massage draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleerd de organen en brengt het lichaam in balans.

U HEBT AL EEN HOTSTONE MASSAGE VOOR € 45,00 BIJ BEAUTYSALON TEUNIE.

 

ADDITIONELE INFORMATIE

  • Al onze prijzen zijn inclusief 21% btw
  • U kunt bij ons met pin betalen
  • Alle behandelingen zijn geschikt voor man en vrouw
  • Doe een behandeling cadeau
  • bekijk ook onze speciale aanbiedingen via facebook