* Pedicuren

pedicure

 

PEDICURE BEHANDELINGEN BIJ BEAUTYSALON TEUNIE IN BOLSWARD.

 

STAAT U OP GOEDE VOET MET……….UW VOETEN?

Ons laagste lichaamsdeel vergeten we nog wel eens terwijl de voeten ons hele gewicht dragen bij elke stap die we zetten. En zelfs drie maal het gewicht bij een rondje hardlopen. Als u uw voeten gezond wilt houden of van uw klachten af wilt. Maak dan een afspraak bij Beautysalon Teunie in Bolsward uw voeten verdienen wat extra zorg en aandacht. Bij ons bent u op het juiste adres.

Naast het verwenen van uw voeten, verlost de pedicure u van ongemakken en helpt u bij het voorkomen ervan. Ook adviseren wij u graag over de beste verzorging van uw voeten en de aanschaf van schoenen. Indien nodig verwijzen wij u door naar de huisarts, specialist of podotherapeut.

Een pedicure behandeling gaat als volgt: Eerst worden de voeten gedesinfecteerd. daarna worden de nagels geknipt. Eelt en likdoorns worden verwijderd, dit kan met behulp van een mesje of met de pedicuremotor beide manieren zijn pijnloos. Daarna worden de nagels glad gefraised. De nagelriemen worden verzorgd. En een heerlijke voetmassage als afsluiting.

Ook kan een ingegroeide nagel en schimmel nagels worden behandeld.

VOOR MEER INFORMATIE BEL OF MAIL ONS GERUST!

 

 

ADDITIONELE INFORMATIE

  • Al onze prijzen zijn inclusief 21% btw
  • U kunt bij ons met pin betalen
  • Alle behandelingen zijn geschikt voor man en vrouw
  • Doe een behandeling cadeau
  • Bekijk ook onze speciale aanbiedingen via facebook