* Huidoneffenheden

Verwijderen huidoneffenheden.

Marketing voor Schoonheidssalons 31

 

Bij Beautysalon Teunie werken wij met de Zapper. Met de Zapper kunnen door de schoonheidsspecialiste snel en eenvoudig steelwratten, (ouderdoms)wratten en bloedblaasjes worden verwijderd. Meer informatie over de mogelijkheden en tarieven vindt u bij de prijzen en behandelingen.

Hoe werkt de Zapper?
De Zapper is een klein en handig apparaat dat op een veilige laagstroom werkt. Het is voorzien van een puntige elektrode, die na het desinfecteren van de wrat net boven de wrat wordt gehouden. Er ontstaat een klein vonkje tussen de elektrode en de wrat. De wrat zal hierdoor verschrompelen of, bij grotere wratten, kan de wrat hiermee als het ware van de huid worden weggebrand. De huid geneest zonder littekenvorming. Virale wratjes op bijvoorbeeld de handen en voeten kunnen bij uw huisarts behandeld worden.

Behandelingen
Het aantal behandelingen dat nodig is, is afhankelijk van de grootte van de wrat of fibroom. Een kleine wrat of steelwrat kan in één behandeling verwijderd worden. Het verwijderen van een steelwrat of wratje met de Zapper duurt slechts enkele minuten.

Na de behandeling
De wrat wordt na de behandeling wat donker gekleurd en de huid rondom zal roodachtig zijn. Tevens ontstaat er een korstje. Het korstje zal er naar enkele dagen vanzelf afvallen en de rode kleur verdwijnt.

Wat zijn steelwratjes?
Steelwratjes behoren niet tot de wrattenfamilie. Ze worden namelijk niet veroorzaakt door een virus, zoals echte wratjes, maar ontstaan spontaan. De medische naam voor steelwratje is fibroom. Steelwratjes zijn goedaardige bindweefsel gezwellen die met name voorkomen in de hals, de oksels, liezen, onder de borsten en het gezicht (oogleden). U kunt ze herkennen aan een aangroeisel aan de huid en ze zijn huidkleurig of soms wat donkerder gepigmenteerd. Het is niet duidelijk hoe steelwratjes ontstaan en helaas is er dan ook niets wat u kunt doen om ze te voorkomen.

Hoewel steelwratjes geen gevaar vormen voor de gezondheid, laten veel mensen ze toch verwijderen. Vooral als ze op duidelijk zichtbare plaatsen zitten of als het er meerdere bij elkaar zijn, kunnen fibromen heel ontsierend zijn. Bovendien kunnen ze irriteren, vooral in de liezen en in de oksels.

Heeft u meer vragen over het verwijderen van steelwratten, (ouderdoms)wratten en bloedblaasjes dan kunt u terecht bij Beautysalon Teunie.Tel 0630141148  Of neem contact op via dit “contact formulier”